RÄTTER VÄRDA ATT DELA

RÄTTER VÄRDA ATT DELA

Sharing naans

Att servera curry är ett säkert sätt att få familjen att samlas runt bordet, och vi älskar att se hela bunten äta en måltid tillsammans.

I Indien är det tradition att ställa maten mitt på bordet. En rad olika curryrätter, ris, naanbröd, pappadums, pickles och chutneys blir en riktig festmåltid. Alla tar för sig av den mat de gillar mest. Vi kan inte föreställa oss ett bättre sätt att få människor att umgås.

Naanbröd är gott till maten, men får en helt ny dimension när det används som bestick. Barn älskar att äta med händerna och det här är ett bra sätt att få hela familjen att engagera sig. Vi garanterar att de yngre kommer att fnissa när deras föräldrar skopar upp curryn med brödet.

Ingen måltid i vårt hus skulle vara komplett utan pappadums, även om de ofta väcker debatt. Vissa bryter av en bit och andra slår sönder dem. Fråga din familj hur de vill äta sina, och titta sedan på när de olika teknikerna används. Vilken metod man än väljer är ingen indisk måltid komplett utan detta krispiga tillbehör.

Vårt sortiment av pickles och chutney passar perfekt till pappadums, men visste du de även kan förhöja smaken på din curry? Uppmuntra din familj att ta lite mangochutney i sin Tikka masala eller lite lime pickle i sin Korma. Snart kommer alla att dela sina favoritkombinationer.

Vi vill gärna höra hur just din familj avnjuter maten. Dela dina tips på vår Facebook-sida.