PATAK’S JULINSPIRATION

PATAK’S JULINSPIRATION

Att umgås med familj och vänner är det bästa med julhelgen. Vilken måltid du än tänker laga finns det utrymme för lite indiska smaker.

Vi använder våra kunskaper för att skapa festliga rätter, fulla av aromatiska kryddor från våra Madras, Korma och Jalfrezi kryddpastor – precis vad du behöver till en härlig festmåltid eller för att göra något gott med alla rester.

Om du är sugen på en annorlunda rätt kan du prova våra kalkonbiffar med jalfrezisås och spiskumminpotatis. Marinaden, gjord av vår Jalfrezi kryddpasta och färska kryddor, är som en julklapp åt smaklökarna!

Kalkoncurry är något som många gör av sina rester, men våra recept Kalkon Madras och Kalkon Korma med aprikos tar resterna till en ny nivå. Båda curryrätterna är enkla att laga och perfekta om du har många munnar att mätta.

I Indien är det tradition att ställa fram rätterna mitt på bordet så att alla kan ta för sig. Vi kan inte föreställa oss ett bättre sätt att umgås runt middagsbordet. Servera dina curryrätter med läckra naanbröd, pappadums, pickles och chutney, och ställ till med en fest som din familj inte kan motstå.

Vår familj älskar dessa recept och har många glada minnen från när vi lagat dem och avnjutit av maten. Vi önskar dig och de dina en smakrik högtid!