DINA FAVORITER MED EN INDISK TWIST

DINA FAVORITER MED EN INDISK TWIST

Indian Twist

Vi vet att Patak’s kryddpastor skapar autentiska och smakrika curryrätter. Men visste du att de också kan ge dina favoriträtter en ny twist?
Se hur Jamie Oliver använder Patak’s kryddpastor för att skapa läckra måltider på några minuter.

Alla älskar en god biffsmörgås, men har du någonsin funderat på att tillreda din biff på indiskt vis och istället servera den med paneer- och spenatsallad och naanbröd? I denna välsmakande version har Jamie Oliver använt vår Jalfrezi kryddpasta som både marinad och som bas för en välsmakande currysås med kokos.

Jamie Olivers recept på Snabb Tikka-lax med gurkyoghurt tar bara 17 minuter att laga! Jamie utmanar den traditionella curryn, och serverar Tikka-laxen på naanbröd med sval yoghurt och gurksalsa.

Jalfrezi är en klassisk curry och Jamie Olivers vegetariska variant är en härlig vinterrätt. I receptet används vår Jalfrezi kryddpasta som bas för en aromatisk grönsaksgryta. Du kan välja grönsaker efter säsong, men under hösten rekommenderar vi squash eller pumpa. Servera med fluffigt ris och våra pappadums för en mättande indisk måltid.

Har du svårt att få dina barn att äta fisk? Varför inte prova Jamie Olivers recept på mild sejcurry. Vår Korma kryddpasta och kokosmjölk ger fisken en fin currysmak. Om familjen tvekar inför starka kryddor kan du bara strunta i den skivade chilin.

Vi hoppas att du gillar Jamie Olivers indiska versioner av de klassiska favoriterna. Se till att dela dina nya kreationer med oss på vår Facebook-sida.