SNABB & ENKEL KYCKLING TIKKA MASALA

SNABB & ENKEL KYCKLING TIKKA MASALA

Svårighetsgrad
Medium
0 '
Tiempo
No data was found

Ingredientes

  • 600 g skinnfri kyckling, tärnad
  • 1/2 rödlök eller 2 schalottenlökar, fint skivade
  • 6 körsbärstomater, skurna i 4 delar
  • 1 burk Patak’s Tikka Masala matlagningssås
  • 1 msk vegetabilisk olja
  • Saft från 1/2 citron (valfritt)
  • Salt efter smak
  • Socker efter smak
  • 1 msk koriander, hackad

Metod

  1. Hetta upp vegetabilisk olja i en stekpanna och tillsätt rödlök eller schalottenlök.
  2. Lägg i kycklingen efter 2 minuter, och låt den få stekyta.
  3. Tillsätt tomaterna och Patak’s Tikka Masala matlagningssås. Sätt på ett lock och sjud i 15 minuter.
  4. Rör om då och då för att förhindra att såsen fastnar i botten.
  5. Smaka av med salt, socker och citronsaft.
  6. Strö över koriandern och servera med nykokt basmatiris.