Enkel Kyckling Korma

Enkel Kyckling Korma

Svårighetsgrad
Mild
0 '
Tiempo
No data was found

Ingredientes

  • 1 msk vegetabilisk olja
  • 1 medelstor lök, hackad
  • 450 g kycklingbröst i tärningar
  • 450 g burk Patak’s Korma matlagningssås
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 msk färsk koriander
  • 1 msk rostad, flagad mandel

Metod

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna, tillsätt löken och stek i 2 minuter.
  2. Rör ner kycklingen och stek i ytterligare 3 minuter.
  3. Skaka burken med Patak’s Korma matlagningssås och häll såsen i pannan. Tillsätt mald svartpeppar, koka upp och låt sjuda i 15–20 minuter tills kycklingen är genomstekt.
  4. Rör ner hälften av koriandern.
  5. Garnera med resten av koriandern och den rostade mandeln.