BOMBAYPOTATIS

BOMBAYPOTATIS

Svårighetsgrad
Medium
0 '
Tiempo
No data was found

Ingredientes

  • 600 g färskpotatis
  • 2 msk Patak’s Tikka Masala kryddpasta
  • 1 msk Patak’s Mango Chutney
  • 8 schalottenlökar, skalade
  • 6 vitlöksklyftor, oskalade
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • En handfull koriander (lägg lite åt sidan för garnering)
  • En nypa salt och svartpeppar

Metod

  1. Värm ugnen till 200°C.
  2. Blanda ihop Patak’s Tikka Masala kryddpasta, Patak’s Mango Chutney, olivolja, smör, schalottenlök och färskpotatis i en skål.
  3. Häll skålens innehåll över en stor bit aluminiumfolie.
  4. Hacka koriandern och strö den över potatisen.
  5. Banka på vitlöksklyftorna med ett tungt föremål och lägg dem med skalen på i foliepaketet.
  6. Krydda med svartpeppar och förslut foliepaketet så att ingen ånga kommer ut.
  7. Lägg på en plåt och grädda i 30–45 minuter, eller grilla på grillen. Potatisen ska vara mjuk och fluffig.
  8. Tillsätt några rosmarinkvistar, för lite färg, och strö över havssalt före servering.