Skip to content
Produkter
Matlagningssåser
Vårt utsökta utbud av indiska matlagningssåser gör det enkelt att laga din favoritcurry.
Kryddpastor
Vi var först med att introducera indiska kryddpastor i Storbritannien och än idag är de vår stolthet och glädje.
Naanbröd & pappadums
Våra perfekt gräddade naanbröd med aromatiska kalonjifrön.
Chutneys & pickles
I våra chutneys, pickles och dipsåser blandas frukt eller grönsaker med äkta kryddor.
Recept
Inspiration
Vår historia
Menu
Vår historia
Szukaj
Zamknij
BOMBAYPOTATIS
BOMBAYPOTATIS
Svårighetsgrad
Medium
0
'
Tiempo
No data was found
Ingredientes
600 g färskpotatis
2 msk Patak’s Tikka Masala kryddpasta
1 msk Patak’s Mango Chutney
8 schalottenlökar, skalade
6 vitlöksklyftor, oskalade
2 msk olivolja
1 msk smör
En handfull koriander (lägg lite åt sidan för garnering)
En nypa salt och svartpeppar
Metod
Värm ugnen till 200°C.
Blanda ihop Patak’s Tikka Masala kryddpasta, Patak’s Mango Chutney, olivolja, smör, schalottenlök och färskpotatis i en skål.
Häll skålens innehåll över en stor bit aluminiumfolie.
Hacka koriandern och strö den över potatisen.
Banka på vitlöksklyftorna med ett tungt föremål och lägg dem med skalen på i foliepaketet.
Krydda med svartpeppar och förslut foliepaketet så att ingen ånga kommer ut.
Lägg på en plåt och grädda i 30–45 minuter, eller grilla på grillen. Potatisen ska vara mjuk och fluffig.
Tillsätt några rosmarinkvistar, för lite färg, och strö över havssalt före servering.